Vacature voor werfleider in Oost-Vlaanderen

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Indien u op zoek bent naar een openstaande vacature voor werfleider in regio Gent of over heel Oost-Vlaanderen, bent u bij ons op de juiste plek beland. K & W Construction is gevestigd in Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, en is als aannemersbedrijf actief in West- en Oost-Vlaanderen, maar ook in de rest van het land. We beschikken over een team van ongeveer 50 gedreven werknemers met allerlei verschillende talenten, maar zijn voortdurend op zoek naar manieren om te groeien.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Een vacature voor werfleider in Gent of elders in Oost-Vlaanderen bij ons aannemersbedrijf

Heeft u ervaring als werfleider en wilt u graag werken voor een aannemer met jaren aan ervaring? Dan komt u ongetwijfeld in aanmerking voor onze vacature voor werfleider in verschillende projecten in Oost-Vlaanderen, zoals in Gent. Als specialist in projectontwikkeling voorzien we zowel ruwbouwoplossingen als de volledige afwerking van gebouwen. Als werfleider is het de bedoeling dat u de begeleiding op de werf voor zich neemt. U zorgt dat alle nodige zaken aanwezig zijn en inspecteert of alles verloopt zoals het hoort. Heeft u eventueel ook interesse in andere vacatures in de bouw? Wij zijn op zoek naar allerlei profielen. Bekijk bijvoorbeeld onze vacature voor projectleider. Kijk ook zeker eens naar onze andere openstaande vacatures!

Vraag om meer informatie over onze vacatures

Bent u geïnteresseerd in onze openstaande vacature voor werfleider in Gent of elders in Oost-Vlaanderen en denkt u dat u de geknipte persoon bent voor deze functie? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie! Bel naar het nummer +32(0)55 45 79 73, stuur een e-mail naar info@kwconstruction.be of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op