Vacature voor ploegbaas in West-Vlaanderen

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Met onze vacature voor ploegbaas in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team komen versterken. K & W Construction uit Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, beschikt over ongeveer 50 bouwspecialisten die ervoor zorgen dat projecten tot een goed einde worden gebracht. Wilt u daaraan meewerken? Bekijk dan onze vacature en ontdek of u in aanmerking komt.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Wat zijn uw taken bij onze vacature voor ploegbaas in West-Vlaanderen?

Heeft u interesse in onze vacature voor ploegbaas in West-Vlaanderen? U wilt uiteraard weten wat er concreet van u verwacht wordt bij ons als aannemer. Als ploegbaas werkt u actief mee in de projectontwikkeling. U stuurt niet alleen collega’s aan, maar u werkt ook zelf mee aan onze projecten. Daarnaast rapporteert u steeds aan uw werfleider of aan uw projectleider. Vlotte communicatie en vakkennis zijn daarbij uiteraard erg belangrijk zodat er geen misverstanden ontstaan.

Bekijk onze andere vacatures en contacteer ons

Denkt u dat u in aanmerking komt voor onze vacature voor ploegbaas in West-Vlaanderen? Of heeft u eventueel interesse in onze andere vacatures in de bouw, zoals onze vacature voor projectleider? Bekijk onze andere vacatures en aarzel niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar info@kwconstruction.be, bel naar het nummer +32(0)55 45 79 73 of vul het online contactformulier in.

Bekijk onze andere vacatures en contacteer ons