Bezit u grond om te ontwikkelen?

Wij zijn op zoek naar interessante ontwikkeling opportuniteiten. Dit kan gaan van oude, verwaarloosde gebouwen tot braakliggende terreinen. Wij houden onze ogen open voor unieke plekjes met een aangename omgeving, die vlot bereikbaar zijn of zich dicht bij openbaar vervoer bevinden. Deze opportuniteiten geven wij graag een nieuw duurzaam leven.

Wij ontwikkelen vastgoedprojecten doorheen heel België.

(zie de kaart op de homepage voor alle locaties)

Wij halen het maximum uit uw grond

Als projectontwikkelaar en bouwonderneming is K&W Construction constant op zoek naar de beste locaties voor nieuwbouwprojecten. K&W ontwikkelt hedendaagse, duurzame woningen en creëert een aangename woonomgeving op uw stuk grond.

Hierbij willen wij wel vermelden dat de grond(en) wel de mogelijkheid moet kunnen bieden tot het ontwikkelen/realiseren van meerdere woningen (bv appartementen of meerdere rijwoningen).

Samen realiseren we een bouwproject op maat op jouw gronden.

Van de zoektocht naar het geschikte ontwerp over het vergunningstraject tot de effectieve bouw van het project op maat. Met onze uitgebreide expertise op bouwtechnisch, fiscaal, financieel, commercieel en juridisch vlak bontzorgen wij je in elke fase van het traject.

Zo krijgt jouw project de nodige professionele aandacht.

Waarop kan je rekenen?

Een all-in service met transparante samenwerking en gegarandeerde timing met een vooraf vastgelegd budget. Onze samenwerking krijgt vorm op basis van jouw financiële wensen en mogelijkheden. Hierbij zijn meerdere oplossingen mogelijk, gelieve contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op: