Aannemer in West-Vlaanderen

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Bent u op zoek naar een aannemer voor een project in West-Vlaanderen? Dan zijn wij uw partner! K & W Construction uit Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, beschikt over bijna 50 enthousiaste medewerkers die ervoor zorgen dat elk project tot een goed eind wordt gebracht. Ontdek voor welke projecten u ons bedrijf inschakelt!

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Aannemer voor uw project in West-Vlaanderen

We zijn actief als aannemer in Gent, maar ook in de rest van Oost-Vlaanderen en in West-Vlaanderen. Wij zorgen voor begeleiding bij projectontwikkeling en dat voor volledige nieuwbouwprojecten van a tot z. Als expert zijn we gespecialiseerd in ruwbouw en nemen ook de afwerking voor onze rekening in samenspraak met de werfleiders en aankoper.

Een bedrijf dat groeit

We zijn voortdurend op zoek naar manieren om te groeien als bedrijf. Daarom hebben we verschillende openstaande vacatures. Heeft u bijvoorbeeld interesse in de vacature van werfleider of in de vacature van ploegbaas? Laat het ons weten en wie weet wordt u het nieuwste lid van ons team! Verder proberen we ook op ecologisch vlak te groeien. We willen het steeds beter doen dan de norm en dagen ook andere bedrijven uit om dat te doen. Zo hebben we een installatie van zonnepanelen die 43.000 kWh aan energie produceert.

Schakel ons in als aannemer

Heeft interesse in een samenwerking met onze aannemer voor een project in West-Vlaanderen? Heeft u zelf een grond of kent u iemand met een grond in West-Vlaanderen? Wij helpen u graag met het opzetten van een prachtig project. Neem contact op met ons door te bellen naar het nummer +32(0)55 45 79 73, door een e-mail te sturen naar info@kwconstruction.be of door het contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op