Aannemer in Gent

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Indien u op zoek bent naar een aannemer in Gent of Oost-Vlaanderen, rekent u op K & W Construction. Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, en beschikt over een uitgebreid team van bijna 50 enthousiaste medewerkers die worden ingezet om allerlei projecten te voltooien.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Reken op onze aannemer voor een succesvol project in Gent en Oost-Vlaanderen

Bent u een specialist in projectontwikkeling en wilt u een samenwerking aangaan met een aannemer in Gent of elders in Vlaanderen? U schakelt onze firma in voor begeleiding bij volledige nieuwbouwprojecten van a tot z, alsook voor ruwbouwwoningen. We hebben gebouwen in eigen promotie – voornamelijk appartementsblokken en handelsruimtes – maar doen ook aan houtskeletbouwwoningen. Kortom: indien u onze aannemer inschakelt voor een project in Gent of elders in Oost-Vlaanderen, geniet u van een begeleiding volledig op maat. We zijn overigens niet enkel in Gent of Oost-Vlaanderen inzetbaar. Zoekt u een aannemer in West-Vlaanderen? Ook in deze provincie werken we graag samen met projectontwikkelaars om een mooi eindresultaat te creëren.

Word lid van ons team

Doordat ons bedrijf blijft groeien, zijn we steeds op zoek naar nieuwe werkkrachten. Heeft u zelf ervaring in de sector en wilt u ons team vervoegen? Bekijk dan zeker eens onze openstaande vacatures. We zoeken naar toffe collega’s voor verschillende posities, bijvoorbeeld voor projectleider of werfleider.

Reken op ons als uw aannemer

Heeft u zelf een grond in deze regio of kent u iemand die eigenaar is? Aarzel niet om contact op te nemen met ons indien u K & W Construction wilt inschakelen als aannemer voor uw project in Gent of elders in Oost-Vlaanderen.  Dat kan door te bellen naar het nummer +32(0)55 45 79 73, door een e-mail te sturen naar info@kwconstruction.be of door het contactformulier in te vullen. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Ook dan zijn we bereikbaar via bovenstaande gegevens.

Neem contact met ons op