Vacature voor projectleider in Gent

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Heeft u interesse in een vacature voor projectleider in Gent en elders in Oost-Vlaanderen? Ons bedrijf uit Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, is voortdurend op zoek naar frisse krachten die ons team komen versterken. K & W Construction is een dynamisch bedrijf met een informele sfeer. Spreekt ons bedrijf u aan? Ontdek wat we van u verwachten als projectleider.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Komt u in aanmerking voor onze vacature voor projectleider in Gent, Oost-Vlaanderen?

Ons bedrijf is een specialist op het vlak van projectontwikkeling. Als projectleider heeft u een erg belangrijke rol en bent u de eindverantwoordelijke van uw project. U zorgt voor een goede voorbereiding in samenwerking met de aannemer en zorgt voor professionele begeleiding en coördinatie. U controleert voortdurend of alles vlot verloopt en voert de nodige aanpassingen uit. Naast een vacature voor projectleider in Gent en elders in Oost-Vlaanderen, hebben we ook allerlei andere openstaande vacatures in de bouw. Zo zoeken we ook naar een ploegbaas en hebben we een openstaande vacature voor een bekister. Bekijk alle huidige vacatures!

Vraag om meer informatie over onze openstaande vacatures

Wilt u graag ons team versterken en komt u in aanmerking voor de vacature van projectleider op werven in Gent en elders Oost-Vlaanderen? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met ons bedrijf. Dat kan door te bellen naar het nummer +32(0)55 45 79 73, door een e-mail te sturen naar info@kwconstruction.be of door ons online contactformulier in te vullen. Wij geven graag alle nodige informatie en zijn alvast erg benieuwd naar uw kwaliteiten en ervaring.

Neem contact met ons op