Projectontwikkeling Gent

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Bent u op zoek naar een specialist in projectontwikkeling in Gent of elders in Oost-Vlaanderen? Dan kunt u rekenen op het team van K & W Construction, gevestigd in Wortegem-Petegem. Wij beschikken over een team van meer dan 50 mensen om zo projecten in heel Vlaanderen tot een goed einde te brengen.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Een vlotte projectontwikkeling

Doordat we over een uitgebreid team met een brede expertise beschikken, kunt u er zeker van zijn dat de projectontwikkeling uitermate vlot verloopt. U schakelt onze aannemer in voor nieuwbouwprojecten die we op ons nemen vanaf de ruwbouw tot de uiteindelijke afwerking. Alles rond de afwerking gebeurt natuurlijk in overleg met de aankoper en de werfleider. We staan voor een vlotte communicatie en een goede samenwerking. We hebben projecten in eigen promotie, maar voeren ook projectontwikkeling uit voor externe opdrachtgevers. We zijn bovendien steeds op zoek naar nieuwe collega’s die ons team komen versterken. Heeft u ervaring met projectontwikkeling en ziet u zich werken voor ons dynamische bouwbedrijf? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures, zoals:

Ga een samenwerking aan

Wilt u graag samenwerken met ons op vlak van projectontwikkeling of wilt u ons team versterken? Neem dan zeker contact met ons op. Dat kan door te bellen naar het nummer +32(0)55 45 79 73 of door het contactformulier in te vullen. Wij kijken er alvast naar uit om met u in gesprek te gaan.

Neem contact met ons op