Vacature in de bouw West-Vlaanderen

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Bent u op zoek naar een vacature in de bouw in regio West-Vlaanderen? Bekijk dan zeker eens welke functies momenteel openstaan bij ons bedrijf uit Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk. K & W Construction beschikt over een uitgebreid team van gespecialiseerde werknemers. Vervoegt u binnenkort ons team?

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Welke vacature in de bouw in regio West-Vlaanderen sluit aan bij uw expertise?

Als specialist in projectontwikkeling hebben we heel wat verschillende functies binnen ons bedrijf die stuk voor stuk belangrijk zijn om een project tot een goed einde te brengen. Zo treden we in de eerste plaats op als aannemer. Ons team bestaat uit bijna 50 medewerkers, maar we zijn altijd op zoek naar manieren om uit te breiden. Indien u wilt werken in de bouw in regio West-Vlaanderen, hebben we ongetwijfeld een openstaande vacature die past bij u. Bent u een ervaren bekister en heeft u interesse om voor ons bedrijf te werken? Bekijk dan onze vacature voor een bekister. Of bent u geïnteresseerd in onze vacature voor werfleider? Laat het ons weten!

Neem contact op bij interesse in een van onze vacatures

Heeft u interesse in een vacature voor de bouw in West-Vlaanderen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel naar het nummer +32(0)55 45 79 73, stuur een e-mail naar info@kwconstruction.be of vul het online contactformulier in. Wij zijn alvast erg benieuwd naar uw kwaliteiten en kijken er naar uit om deze ontdekken.

Neem contact met ons op