Vacature voor projectleider in West-Vlaanderen

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Onze vacature voor projectleider in West-Vlaanderen is wat u zoekt indien u aan de slag wilt gaan bij een dynamisch bedrijf met een informele sfeer. K & W Construction uit Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, beschikt over een team van ongeveer 50 enthousiaste bouwspecialisten die helpen om prachtige projecten op poten te zetten.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Wat houdt onze vacature voor projectleider in West-Vlaanderen in?

Vooraleer u ons contacteert, wilt u natuurlijk weten wat onze vacature voor projectleider in West-Vlaanderen inhoudt. U komt in de eerste plaats terecht bij een specialist in projectontwikkeling waar er een informele en familiale sfeer heerst. Wat wordt er van u concreet verwacht? Als projectleider zorgt u voor de volledige begeleiding van projecten. U zorgt voor een goede samenwerking met een aannemer of onderaannemer, regelt de voorbereiding, de eigenlijke uitvoering en de uiteindelijke afwerking van het project. Bent u ook benieuwd naar onze andere vacatures in de bouw? We zoeken bijvoorbeeld ook naar een bekister en naar een werfleider.

Word onze nieuwste werknemer

Bent u geïnteresseerd in onze vacature voor projectleider in West-Vlaanderen of in een van onze andere vacatures? Neem dan vandaag nog contact op met ons door te bellen naar +32(0)55 45 79 73, door een e-mail te sturen naar info@kwconstruction.be of door het online contactformulier in te vullen.

Neem contact met ons op