Vacature voor bekister in West-Vlaanderen

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Bekijk onze openstaande vacature indien u aan de slag wilt gaan als bekister in West-Vlaanderen! K & W Construction uit Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, is een aannemersbedrijf met ongeveer 50 werknemers die actief meewerken aan het realiseren van bouwprojecten. We zijn een dynamisch bedrijf waar een informele sfeer heerst.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Wat houdt onze vacature voor bekister in West-Vlaanderen concreet in?

Wilt u werken voor een gespecialiseerde projectontwikkelaar? Dan wilt u vast wel weten wat onze vacature voor een bekister in West-Vlaanderen concreet inhoudt. U moet allereerst in staat zijn om manuele bekistingen uit te voeren en moet ook kunnen werken met prefabsystemen. Daarnaast moet u prefabelementen monteren, schoren plaatsen voor de plaatsing van predallen, en wapeningen plaatsen. Ten slotte verwachten we ook van u dat u het afval op de werf sorteert in de juiste container. Kunt u al deze taken probleemloos uitvoeren? Dan is deze job ongetwijfeld iets voor u! We hebben ook andere openstaande vacatures in de bouwsector. Zo zijn we ook op zoek naar een projectleider en hebben we een vacature voor ploegbaas. Bekijk al onze huidige vacatures!

Neem contact op met ons voor meer informatie over onze vacatures

Heeft u interesse in onze vacature voor bekister in West-Vlaanderen en wilt u werken voor een aannemer waar een goede samenwerking centraal staat? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Bel naar +32(0)55 45 79 73, stuur een e-mail naar info@kwconstruction.be of vul het contactformulier in.

Neem contact met ons op