Vacature in de bouw in Oost-Vlaanderen

✔ Projecten in eigen promotie

✔ Ruwbouw én volledige afwerking

✔ Milieubewust beleid

Bent u geïnteresseerd in een vacature om aan de slag te gaan in de bouw in regio Gent of elders in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij K & W Construction op de goede plek beland. Als aannemersbedrijf uit Wortegem-Petegem, nabij Kortrijk, beschikken we over een team van bijna 50 enthousiaste medewerkers. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mensen om dat team nog meer uit te breiden. Ontdek voor welke vacatures wij werknemers zoeken en kijk of u in aanmerking komt.

Vragen over uw toekomstig project?

Contact opnemen

Aannemer Gent

Zoek naar een geschikte vacature in de bouw in regio Gent en de rest van Oost-Vlaanderen

Als expert in projectontwikkeling zorgen wij voor professionele begeleiding op de werf van a tot z. Daarvoor is er natuurlijk een uitgebreid team nodig met verschillende specialisaties. Indien u wilt werken in de bouw in Gent of elders in Oost-Vlaanderen, kunt u bij onze aannemer terecht voor allerlei vacatures. Heeft u bijvoorbeeld ervaring als ploegbaas? Of heeft u interesse om aan de slag te gaan als bekister? Wij zijn altijd op zoek naar versterking. Wordt u binnenkort het nieuwste lid van ons team? Wij kijken er alvast naar uit!

Contacteer ons voor meer informatie over onze vacatures

Bent u geïnteresseerd in een vacature voor de bouw in regio Gent en Oost-Vlaanderen? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze openstaande vacatures. Dat kan door het online contactformulier in te vullen, door een e-mail te sturen naar info@kwconstruction.be of door te bellen naar +32(0)55 45 79 73. Wij vertellen u graag alles wat u wilt weten en kijken uit naar een eventuele ontmoeting.

Neem contact met ons op